Passport: οι καλύτερες διευθύνσεις…

passport

Passport, τεύχος 33

Ρίξε και μία ματιά στο «Passport» Ιουνίου (τεύχος 33), που ήδη κυκλοφορεί: ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας έχει να σου προτείνει ενδιαφέρουσες επιλογές σε διαμονή, φαγητό, καφέ, ποτό: από όσα αναφέρει, συνηγορώ στο παραδοσιακό τουρκικό φαγητό στο «Otantik», πάνω στην Ιστικλάλ, στο πρωϊνό στο «Kahve Alti» στο Τσιχανγκίρ, στο απογευματινό τσάι στο μεγαλοπρεπές «Ciragan Palace Kempinski», με «πιάτο» τον Βόσπορο… Δεν τόλμησα ακόμη να δοκιμάσω το σουβλάκι με τα τηγανητά μύδια στο Balik Pazar, αλλά έφαγα παλαμίδα σε ψωμάκι σάντουϊτς, στη Γέφυρα του Γαλατά, με τη συνοδεία μίας γευστικής και δροσερής Efes Pilsen, συνδυασμός για τον οποίο θα με μακαρίζεις!

~ από Ταξιδιώτης στο Μαΐου 31, 2008.

3 Σχόλια to “Passport: οι καλύτερες διευθύνσεις…”

  1. αν σε είχα υπόψιν νωρίτερα θα μάθαινα μερικά πράματα για την Πόλη, να τα ήξερα πριν πάω εκεί…… αλλά θα έχουμε έναν συνάδελφο δημοσιογράφο τούρκο που θα μας ξεναγεί γι αυτό δεν ανυχσυχώ… όλα θα πάνε καλά, το ξέρω.

  2. Το σουβλάκι με τα τηγανητά μύδια, είναι απίθανο όπως και τα γεμιστά μύδια, που πωλούνται από πλανόδιους κατά μήκος της Ιστικλάλ. Η Efes Pilsen συνδυάζεται απίθανα, εάν είσαι καθ’ οδόν, στο τραπέζι ο καλύτερος συνδυασμός θεωρώ πως είναι με Πράσινο Εφέ (Yesil Efe) ρακί.

    • Εχεις δίκιο καλή μου, αλλά τί να πρωτογράψω για την Πόλη? Αφού έχω τόσο πολύ υλικό από τις βόλτες μου εκεί και από την τελευταία φορά δεν κατόρθωσα ακόμη να ανεβάσω τίποτε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: